Топ-10 легких романтичних книг з хорошим фіналом

7 лютого 2020 р.

Анна Кареніна, Ромео і Джульєтта, Кохання за часів холери, Великий Гетсбі... Список шалено красивих, але трагічних любовних історій може зайняти не одну сторінку. А от гарні книги про відносини, написані легко та ще й з гумором, зустрічаються чомусь набагато рідше. Напередодні Дня закоханих ми зібрали для вас десять життєрадісних романів без поганих фіналів. Кохайте, читайте і насолоджуйтеся кожним днем, проведеним разом з вашою другою половинкою. А якщо його або її все ще немає у вашому житті, просто озирніться по сторонах :)

Проект «Розі» - Грем Сімсіон

Як знайти ідеальну дівчину, якщо далі першого побачення справа ніколи не заходить? У пошуках майбутньої дружини, молодий вчений не полінувався створити анкету на 30 сторінок, щоб одразу відсівати невідповідних кандидаток. Він точно знає, якою має бути його друга половинка, але зустріч з непунктуальною, темпераментною дівчиною на ім'я Розі, яка зовсім не відповідає його запитам, змінить усе його життя.

Щоденник Бріджит Джонс - Гелен Філдінг

Яскрава, непередбачувана, щира і трошки божевільна Бріджит розуміє, що нарешті готова до серйозних стосунків. Проблема лише в тому, що друга половинка ніяк не знаходиться, а хороші на перший погляд чоловіки виявляються снобами чи негідниками. Блискуча і сповнена гумором історія про те, що справжнє кохання все одно постукає у твоє вікно, рано чи пізно.

Моє не надто досконале життя - Софі Кінселла

Героїня роману живе у місті своєї мрії, будує перспективну кар'єру, працює і спілкується з цікавими людьми, весело відпочиває і не втомлюється повідомляти про це всьому світу через соціальні мережі. Але реальність, на жаль, сильно відрізняється від цієї красивої картинки: невелика квартирка, конфлікти з сусідами та самотність. Щоб все змінити, їй слід набратися сміливості, і впустити в своє життя справжні почуття.

Просто разом - Анна Гавальда

Романи Гавальди нагадують сніжинки: вони трохи схожі між собою, але разом з тим унікальні та неповторні. Це красива і дуже тепла історія, яка відбувається в серці Парижа – найромантичнішого міста у світі. Кожен з героїв по-своєму загублений і надбитий, але разом вони подолають усі труднощі та знайдуть таке заслужене щастя.

Мій улюблений ворог - Саллі Торн

Весела і легка історія про ненависть до зарозумілого колеги, яка з часом переростає в симпатію, а згодом і в любов. Тема службових романів складно назвати новою, проте завдяки почуттю гумору і винахідливості, Саллі Торн вдалося написати справді хороший роман про такі мінливі людські почуття.

Метроленд - Джуліан Барнс

Улюблена тема лауреата Букерівської премії – дослідження людських стосунків і випробування їх часом. Дебютний роман Барнса читається на одному диханні, сюжет захоплює, а в героях легко відшукати наші власні чесноти та недоліки. Це історія про юнацьку закоханість та зріле кохання, про чарівну силу молодості і про вміння знайти щастя в подружньому житті.

Анна і французький поцілунок - Стефані Перкінс

Роман-бестселер про юну американку, яка переїжджає вчитися в Париж, залишивши позаду рідне місто, друзів і коханого. Втім, дуже скоро Анна звикає до зовсім нового світу, а знайомство з чарівним Етьєном взагалі перевертає її життя з ніг на голову. Легка і цікава книга гарантовано підніме вам настрій.

Помаранчева дівчинка - Юстейн Гордер

Одного прекрасного дня, хлопчик на ім'я Георг знайшов щоденник свого давно померлого батька, який розповідає синові, як він зустрів і полюбив його маму. Нехай це і звучить трохи сумно, але насправді це дуже світла і життєрадісна історія кохання, повна блискучого гумору.

Де живе щастя - Джоджо Мойес

Британська письменниця Джоджо Мойес по праву вважається справжнім майстром любовних історій. Дана книга розповідає про повернення в рідне провінційне містечко, про невичерпані конфлікти з батьками та сімейні складнощі. На щастя, головна героїня відноситься до всього з гумором і знаходить в собі сили відновити втрачену гармонію.

Вона і він - Марк Леві

Красива і трохи казкова історія про американського письменника і британську актрису, які переживають складні часи. Самотність штовхає їх на несподіваний крок – зайти на сайт знайомств і написати незнайомій людині. Як й інші романи автора, ця книга написана легкою, майже повітряною мовою, просякнута почуттям гумору і любов'ю до персонажів. Нам же залишається насолоджуватися кожною сторінкою і сподіватися на хепі енд.

Повернутися
Aa HD