Рідер під ялинку: чому PocketBook – найкращий новорічний подарунок і дорослим і дітям

13 грудня 2021 р.

Якщо ви досі не знаєте що подарувати близьким та рідним на новорічні свята, у нас є чудова ідея! Як щодо гаджета, що сподобається і школярам і дідусям, що розважатиме та розвиватиме, що не шкодитиме зору та не відволікатиме від книжок чи підручників соцмережами? Так, такий пристрій існує, і називається він рідер PocketBook!

Напередодні свят, приготували цілу торбу фактів, які обов’язково переконають вас, що саме рідер стане ідеальним сюрпризом під ялинку. Кому б ви його не дарували.

Чому PocketBook – ідеальний новорічний подарунок для дитини

Плануєте подарувати малюку цікаву книжку, але не знаєте яку саме? У будь-якому рідері PocketBook вистачить місця на всі шедеври дитячої літератури: від Острова скарбів і Тома Соєра до Котів-вояків і Гаррі Поттера! До того ж, на відміну від звичайної книжки, гаджет має значно більше шансів, щоб зацікавити та захопити сучасних дітей.

А щоб враження від читання були ще яскравішими, можна вибрати PocketBook з інноваційним кольоровим екраном. Малюнки на сторінках книжок виглядатимуть значно привабливіше, а очі юних читачів будуть надійно захищенні технологією E Ink.

PocketBook і Санта рекомендують такі моделі: PocketBook 740 Color, PocketBook 633 Color.

Чому PocketBook – ідеальний новорічний подарунок для підлітка

PocketBook – це не черговий девайс для ігор, перегляду відео чи переписок у месенджерах. Наші рідери створені в першу чергу для читання, тож жодні соцмережі не відволікатимуть підлітків від книжки чи підручника. До речі про підручники: PocketBook важить не більше за звичайний блокнот, але здатен вмістити в себе всю шкільну бібліотеку. Це ж просто мрія для будь-якого школяра з важезним наплічником.

Але рідери PocketBook – це значно більше ніж просто читалка! Багато моделей оснащені Bluetooth та відтворюють аудіофайли, тож ви можете слухати аудіокниги, подкасти, музику, аудіоуроки іноземних мов тощо. А ще, на рідері можна читати комікси й мангу, що обов’язково сподобається підліткам.

PocketBook і Санта рекомендують такі моделі: PocketBook 740 Pro, PocketBook 740 Color.

Чому PocketBook – ідеальний новорічний подарунок для дідуся чи бабусі

Гадаєте, що літні люди не надто дружать із сучасними технологіями? Це точно не про PocketBook! Цей надзвичайно простий в управлінні гаджет стане справжньою знахідкою для ваших батьків, дідусів та бабусь. Окрім сенсорного екрана, кожен рідер оснащений зручними кнопками управління, а вага більшості моделей не перевищує 225 грамів. Іншими словами, PocketBook легко тримати в руці та управляти ним.

Ще одна перевага рідера – можливість швидко збільшувати текст до зручного розміру. Це дозволить читати з максимальним комфортом і не напружуючи очі. Крім того, PocketBook – це велетенська книжкова шафа, в яку з легкістю помістяться тисячі й тисячі томів на будь-який смак. Про книжковий пил можна забути назавжди!

PocketBook і Санта рекомендують такі моделі: PocketBook 628, PocketBook 616.

Чому PocketBook – ідеальний новорічний подарунок для вашої другої половинки

Рідери PocketBook відрізняються не лише унікальними характеристиками, а й розміром і дизайном. Це значить, що ви обов’язково знайдете модель, яка чудово пасуватиме вашій коханій людині. Компактний та надлегкий PocketBook 628 червоного кольору, який поміститься в будь-яку сумочку, чи великий та стильний PocketBook 970 для читання й роботи з документами? А може краще водостійкий чи з аудіо? Вирішувати тільки вам!

До того ж, рідер з великим екраном – це чудовий девайс для романтичного читання вдвох. Усі сучасні моделі PocketBook оснащені підсвічуванням або технологією SMARTlight, тож ви можете читати де і коли завгодно: у салоні літака, у напівтемній кімнаті біля каміна, чи навіть у поході, просто неба, під зорями.

PocketBook і Санта рекомендують такі моделі: PocketBook 970, PocketBook Touch HD 3.

Чому PocketBook – ідеальний новорічний подарунок для вас

Подарунки треба вміти робити не лише близьким і рідним, а й собі коханим! Бракує святкового настрою? Потіште себе омріяним рідером під ялинку, адже хто крім вас самих знає, що саме вам потрібно!

Який би пристрій PocketBook ви не вибрали, ви гарантовано отримаєте рідер з безпечним для очей E Ink екраном, підтримкою усіх популярних книжкових, графічних, а в деяких моделях і аудіо форматів, сучасним дизайном і акумулятором, розрахованим на місяць активного читання без підзарядки. Ваш новий рідер може бути з кольоровим екраном, не боятися води та забезпечувати комфортне читання навіть у темряві завдяки підсвічуванню чи функції SMARTlight.

PocketBook і Санта рекомендують такі моделі: PocketBook InkPad X, PocketBook 740 Pro.

Повернутися
Aa HD