Як поводи тися з рідером: прості правила та поради від PocketBook

3 червня 2021 р.

Кожен рідер PocketBook – це ідеальний гаджет для читання. Чому? Тому що незалежно від моделі та її технічних характеристик, всі наші пристрої абсолютно безпечні для зору, здатні працювати до 1 місяця без підзарядки, а також відрізняються легкістю, компактністю та стильним дизайном.

Але, попри свою надійність і функціональність, будь-який електронний рідер є досить делікатним пристроєм, що вимагає дбайливого ставлення.

Тому ми пропонуємо кілька корисних порад, які допоможуть роками насолоджуватися улюбленим рідером. Ви можете подивитися наш новий відеоролик або прочитати короткі рекомендації нижче. Але найкращий вибір – подивитися і почитати :)

1. Ваш безпечний для очей супергерой теж потребує догляду

Важливо пам'ятати, що електронний рідер сильно відрізняється від звичайного смартфона. Завдяки своїй унікальній структурі, екрани E Ink абсолютно безпечні для очей, але водночас вимагають особливої уваги й елементарної турботи. Тож не забувайте ці прості правила:

  • Не слід згинати екран;
  • Не слід натискати занадто сильно.

2. Кожному супергерою потрібен захисний костюм

Найкращий спосіб убезпечити і ощасливити ваш рідер – надіти на нього чохол або обкладинку. Це захистить пристрій від вм'ятин, подряпин та інших механічних пошкоджень. Крім того, з обкладинкою PocketBook стає ще зручнішим у використанні.

3. Суперсила рідера – комфортне читання, а не польоти

Практично будь-який предмет (якщо тільки це не м'яч), не надто любить стукатися об підлогу. У тому числі й PocketBook. Будь ласка, не забувайте, про делікатність E Ink екрана та не дозволяйте вашій бібліотеці на тисячі книжок падати на підлогу.

4. У кожного героя має бути безпечне сховище

Куди б ви не йшли, їхали, летіли або пливли, PocketBook з цікавою книжкою завжди під рукою. Але постарайтеся тримати його подалі від таких небезпечних сусідів як ключі, ножиці та інші гострі або важкі предмети, які можуть нашкодити вашому рідеру.

Ці основні правила також чекають вас у нашому новому відео про безпечне поводження з електронним рідером.

Повернутися
Aa HD