Як вибрати рідер з підсвічуванням: корисні поради та огляд моделей

2 березня 2020 р.

Завдяки технології електронного чорнила E Ink, екрани сучасних рідерів практично ідентичні друкованим сторінкам: вони не шкідливі для очей і не відблискують на сонці. Рідери дають свободу читати де завгодно та коли завгодно, і тут, одна з найбільш корисних функцій – це класичне підсвічування екрану або розумне підсвічування SMARTlight.

Згадайте, скільки разів вам хотілося почитати пізно ввечері, або у місцях з обмеженим чи непостійним освітленням. Наприклад, в громадському транспорті, туристичному кемпінгу або у напівтемряві кафе. У таких ситуаціях просто незамінними стають рідери з підсвічуванням або з більш просунутою функцією SMARTlight.

Підсвічування екрану безпечно для очей?

На відміну від екранів смартфонів, планшетів і комп'ютерів, які не призначені для тривалого читання, і постійно випромінюють світлові хвилі, на E Ink дисплеї підсвічування можна відключити повністю, якщо навколишнє освітлення достатнє.

Світлодіоди в електронних рідерах розміщені під рамкою корпусу, і спрямовані вздовж екрану, освітлюючи саме електронну сторінку, а не ваше обличчя, як це роблять смартфони. Це істотно знижує навантаження на очі, і робить підсвічування рідера значно більш дружнім для очей, у порівнянні з навіть найм’якішим підсвічуванням смартфона.

Звичайне підсвічування або SMARTlight?

Пристрої з класичним підсвічуванням, рівномірно освітлюють екран, і дають можливість регулювати яскравість.

Водночас, рідери PocketBook зі SMARTlight автоматично налаштовують не тільки яскравість, а й кольорову температуру екрану в залежності від часу доби. Користувач також може самостійно регулювати налаштування яскравості і відтінок підсвічування, не відриваючись від читання: досить провести пальцем по боковій частині дисплею. При цьому тепле жовте освітлення SMARTlight ідеально підходить для читання перед сном, а холодне біле світло краще використовувати для денного читання.

Яку читалку обрати – з простим підсвічуванням або розумним – вирішувати вам! Обидві функції дозволять читати з комфортом в будь-яких умовах освітлення.

Як обрати рідер з підсвічуванням?

Практично всі сучасні рідери PocketBook оснащені базовим підсвічуванням або SMARTlight. Крім того, кожен з них має унікальні характеристики. Отже, який рідер з підсвічуванням обрати саме вам?

Пристрої з класичним підсвічуванням екрану:

• PocketBook 616 - рідер базового рівня, оснащений сучасним екраном E Ink Carta™, який підтримує 19 книжкових форматів (+ 4 графічних) та має слот для карти пам'яті. Купити PocketBook 616 можна на офіційному сайті pocketbook.ua.

• PocketBook Touch Lux 4 - ультралегкий і стильний рідер з сенсорним екраном, відзначений міжнародною премією Red Dot Awards за найкращий дизайн. Дізнатися більше про пристрій, і купити PocketBook Touch Lux 4 можна тут.

Пристрої з розумним підсвічуванням SMARTlight:

• PocketBook Touch HD 3 - один із бестселерів компанії! Двоядерний рідер захищений від води, і оснащений сенсорним екраном E Ink Carta ™. Щоб купити PocketBook Touch HD 3, перейдіть за посиланням.

• PocketBook InkPad 3 Pro - компактний рідер з великим 7.8-дюймовим екраном, захистом від води і двоядерним процесором. Щоб купити читалку PocketBook InkPad 3 Pro, просто перейдіть за посиланням.

• PocketBook InkPad X - флагманський рідер з величезним 10.3-дюймовим сенсорним екраном, Bluetooth, підтримкою аудіофайлів і вбудованою пам'яттю на 32 ГБ. Це, можливо, кращий рідер з підсвічуванням, який існує на ринку! Дізнатися більше про рідер, і купити PocketBook InkPad X можна на сайті pocketbook.ua.

На якій би моделі ви не зупинились, ми гарантуємо бездоганну якість нашої продукції. Насолоджуйтесь захоплюючими книгами на екрані улюбленого рідера.

Повернутися
Aa HD