Новий флагман PocketBook Touch Lux 4 – комфорт читання в режимі 24/7

21 серпня 2018 р.

PocketBook представляє довгоочікуваний PocketBook Touch Lux 4 – надлегкий і компактний електронний рідер із сенсорним HD екраном і підсвіткою, у новому унікальному продуктовому дизайні.

Завдяки набору сучасних функцій і компактним розмірам PocketBook Touch Lux 4 створений для пристрасних читачів, які використовують будь-яку можливість, щоб прикрасити буденність захоплюючою книгою. Зберігайте до 3000 електронних книг у супер-легкому пристрої, робіть замітки і закладки, зручно переглядайте примітки, миттєво перекладайте незнайомі іноземні слова, і, звісно, оцініть переваги E Ink екрану останнього покоління.

PocketBook Touch Lux 4 оснащений ємнісним мультисенсорним дисплеєм E Ink Carta™ з HD роздільною здатністю (1024 × 758). Вбудована світлодіодна підсвітка забезпечує цілодобовий комфорт читання у будь-яких умовах освітлення.

Завдяки новому унікальному дизайну, PocketBook Touch Lux 4 оцінять вимогливі до стилю користувачі. Усі елементи рідера підкреслюють елегантність один одного, і гармонійно зливаються в єдине ціле. Пристрій представлений в елегантному обсидіановому чорному кольорі.

При вазі всього 155 г, пристрій має супер-компактні розміри 161,3 × 108 × 8 мм. Рідер оснащений ергономічними кнопками для тих, хто надає перевагу ручному управлінню пристроєм.

Збільшена оперативна пам'ять 512 МБ і процесор потужністю 1 ГГц гарантують швидкий відгук усіх сервісів і додатків. 8 ГБ вбудованої пам'яті і слот для карт microSD (до 32 ГБ), дають користувачеві можливість зберігати до 3000 електронних книг у кишенькової цифровій бібліотеці.

PocketBook Touch Lux 4 підтримує 17 форматів книг без конвертації і 4 графічні формати, такі як JPEG, BMP, PNG, TIFF. Закачати контент на рідер можна просто і швидко, без підключення до ПК, завдяки вбудованому Wi-Fi і сервісам PocketBook Cloud, Dropbox PocketBook і Send-to-PocketBook. Використовуючи встановлені словники, читати книги на іноземних мовах просто і комфортно – дізнатися значення незнайомого слова можна миттєво, не витрачаючи часу на он-лайн сервіси для перекладу або гортання паперового словника.

Датчик обкладинки дозволяє використовувати «функцію сну» і економити заряд батареї за допомогою аксесуарів PocketBook, сумісних із цією конкретною моделлю.

13 серпня 2018 року новий PocketBook Touch Lux 4 став доступним для ексклюзивного перед-замовлення в офіційному он-лайн магазині PocketBook, а у широкому продажі модель з'явиться на початку осені 2018 року.

Повернутися
Aa HD