PocketBook запустив продаж електронного контенту в Україні

8 серпня 2019 р.

PocketBook запустив новий інтернет-магазин pocketbook.ua, де окрім рідерів і аксесуарів до них, покупці зможуть обрати ліцензійний електронний контент. Магазин в Україні став першим кроком PocketBook на шляху запуску продажу контенту в Эвропі.

На рахунку Швейцарської компанії десятки випущених моделей рідерів і хмарний сервіс для читання PocketBook Cloud, тож рішення про початок продажу контенту було логічним і просто чекало на свій час. І нарешті він прийшов: PocketBook представив абсолютно новий онлайн-магазин, який об'єднав все, що необхідно для електронного читання.

На даний момент, в онлайн-магазині представлені кілька тисяч електронних книг, і асортимент контенту буде зростати. Близько 90% представленого контенту українською мовою.

Каталог контенту розбитий на категорії, що спрощує навігацію і пошук потрібної книги. Художня література, фантастика, детективи, дитяча література: навіть не знаючи, що почитати, користувач зможе підібрати собі цікаву книгу, користуючись однією з десятка доступних категорій.

Завітайте на pocketbook.ua

Повернутися
Aa HD