PocketBook Verse Pro Color: суперкомпактний рідер із кольоровим екраном E Ink Kaleido™ 3

4 червня 2024 р.

PocketBook з гордістю представляє свій найновіший рідер – PocketBook Verse Pro Color, 6-дюймову модель із найсучаснішим кольоровим екраном E Ink Kaleido™ 3, створену для захоплюючого читання та прослуховування. Компактний, але потужний, Verse Pro Color вражає набором преміальних функцій і характеристик, як-от захист від води IPX8, підтримка аудіокниг та Bluetooth, функція Text-to-Speech, адаптивне підсвічування SMARTligth і чотириядерний процесор.

Новий компактний Verse Pro Color подарує винятковий досвід кольорового читання книжковим ентузіастам, що звикли ніколи не розлучатися з книгою.

Читайте в кольорі з найновішим екраном E Ink Kaleido™ 3

PocketBook Verse Pro Color – це 6-дюймовий рідер із найсучаснішим кольоровим екраном E Ink Kaleido™ 3, що забезпечує 50% покращення роздільної здатності та PPI для ідеального електронного читання у кольорі. Завдяки роздільній здатності чорно-білого зображення 1072 x 1448 і роздільній здатності кольорового зображення 536 × 724, Verse Pro Color демонструє чудову чіткість і деталізацію. Відтворюючи 4096 кольорів і відтінків, PocketBook Verse Pro Color гарантує безпечне для очей та комфортне читання без відблисків, адже його оптичні характеристики максимально наближені до звичайних друкованих сторінок.

SMARTlight для комфортного читання за будь-якого освітлення

SMARTlight суттєво покращує процес читання, пропонуючи адаптивне підсвічування екрана. Користувачі можуть підлаштовувати його під себе: від прохолодного блакитного відтінку для читання вдень до теплого та заспокійливого жовтуватого кольору для книжки перед сном. У ручному режимі читачі можуть регулювати яскравість і вибирати між теплими чи холодними тонами, зберігаючи персоналізовані налаштування для легкого перемикання. В автоматичному режимі SMARTlight адаптує яскравість і колірну температуру екрана залежно від часу доби, забезпечуючи оптимальні умови читання в будь-який час.

Багато можливостей для поціновувачів аудіокниг

PocketBook Verse Pro Color – це ідеальний гаджет не лише для читання, а й для прослуховування аудіокниг. Рідер підтримує 6 аудіоформатів та має Bluetooth для зручного з’єднання з навушниками та іншими девайсами. Користувачі можуть купувати аудіокниги де завгодно та слухати їх на Verse Pro Color!

Інша функція, яка так сподобається шанувальникам аудіо – це Text-to-Speech, яка дозволяє перетворити будь-який текстовий файл на аналог аудіокниги. Сідаючи за кермо або готуючи обід, користувачам більше не треба ставити свої книжкові пригоди на паузу: лише два кліки, і Verse Pro Color продовжить читати книгу вголос. Функція Text-to-Speech також має великий вибір природних чоловічих і жіночих голосів, що озвучуватимуть текстові файли однією з 26 доступних мов.

Насолоджуйтесь безтурботним читанням із захистом від води IPX8

Здатний витримувати занурення у прісну воду на глибину до 2 метрів протягом 60 хвилин, PocketBook Verse Pro Color дозволяє користувачам поринути в улюблену книгу незалежно від того, приймають вони ванну чи відпочивають біля басейну. Створений для активного способу життя, Verse Pro Color поєднує в собі компактність і функціональність із надійною водостійкістю, що дає користувачам свободу читати в дорозі, не турбуючись про вплив води.

Компактність, ергономічність та енергоефективність

Насолоджуйтесь кольоровим контентом будь-де, адже компактний та ергономічний 6-дюймовий Verse Pro Color створений для комфортного читання як вдома, так і у дорозі. Невеликі габарити та легкість роблять його схожим на звичайний блокнот, здатний вмістити тисячі книг. Пристроєм зручно управляти за допомогою сенсорного екрана або механічних кнопок. Verse Pro Color не лише чудово лежить у руці, а й виділяється стильним дизайном. До того ж, завдяки енергоефективному E Ink екрану, рідер може працювати до 1 місяця без підзарядки.

25 форматів, чотириядерний процесор та інші можливості Verse Pro Color

  • 25 форматів без конвертації - PocketBook Verse Pro Color підтримує всі найпопулярніші книжкові та графічні формати, включно з форматами коміксів CBR і CBZ.
  • Підтримка 6 форматів аудіокниг - слухайте аудіофайли у форматах M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 і MP3.ZIP.
  • Чотириядерний процесор - для швидкої навігації та ідеального читання.
  • 16 ГБ вбудованої пам'яті - для великої бібліотеки, яка завжди під рукою.
  • Дводіапазонний Wi-Fi (2,4/5 ГГц) - для зручного інтернет-серфінгу.
  • Сервіси PocketBook Cloud і Dropbox - керуйте своїми книгами та з легкістю синхронізуйте їх.
  • Попередньо встановлені словники - 11 попередньо встановлених мовних комбінацій і 42 комбінації доступні для завантаження.

PocketBook Verse Pro Color: ваша кольорова сторона електронного читання

Повернутися
Aa HD