Зустрічайте україномовний TTS: рідери PocketBook читатимуть вголос українською

18 липня 2024 р.

PocketBook адаптував перший пакет україномовного Text-to-Speech від ReadSpeaker, тож відтепер рідери PocketBook зможуть читати вголос будь-які текстові файли українською мовою. Наразі оновлення доступне для моделі Verse Pro, але найближчим часом україномовний TTS стане доступним на інших рідерах PocketBook з підтримкою аудіофункції.

PocketBook завжди дбав про максимальний комфорт не тільки читання, але і прослуховування, тому більшість рідерів підтримують функцію Text-to-Speech від ReadSpeaker – провідного постачальника цієї технології. Увесь цей час ми з нетерпінням чекали на українську версію TTS, регулярно цікавлячись прогресом її розробки. І ось нарешті, навесні 2024 року, ReadSpeaker представив перший україномовний офлайн пакет, що вже з’являється на рідерах PocketBook після всіх необхідних адаптацій.

Зустрічайте Мілу – перший україномовний TTS від ReadSpeaker

Перший і поки що єдиний україномовний TTS від ReadSpeaker отримав ім’я Mila. Це жіночий голос, що читає книги та будь-які текстові файли з природною інтонацією та максимально наближено до звичайних аудіокниг.

Таким чином, користувачам більше не потрібно відмовлятись від читання книги навіть тоді, коли це не зручно. Два кліки, і рідер PocketBook продовжить читати вголос книгу з того місця на якому ви зупинились, поки ви кермуєте машиною або готуєте вечерю.

Перший україномовний пакет TTS від ReadSpeaker вже доступний на рідері PocketBook Verse Pro. Скоро він також з’явиться на моделі Verse Pro Color, а згодом і на усіх інших рідерах PocketBook зпідтримкою аудіофункцій, серед яких: Era, Era Color, 633 Color, Touch HD 3, InkPad Color, InkPad Color 2, InkPad Color 3, InkPad 4, InkPad 3 Pro, InkPad 3, 740, 740-2, InkPad X Pro.

Слідкуйте за оновленнями і користуйтесь україномовним Text-to-Speech, адже це ще один зручний спосіб насолоджуватись контентом на рідерах PocketBook!

Повернутися
Aa HD