PocketBook InkPad Eo: потужний електронний блокнот з 10,3” кольоровим E Ink екраном

9 квітня 2024 р.

PocketBook з радістю представляє свій найновіший електронний блокнот і рідер PocketBook InkPad Eo на базі Android 11, з великим 10,3-дюймовим кольоровим екраном E Ink Kaleido™ 3, вбудованою камерою, стереодинаміком, SMARTlight і потужним 8-ядерним процесором для бездоганної швидкості роботи.

У нового PocketBook InkPad Eo є все, щоб стати ідеальним гаджетом для роботи, навчання та розваг!

Експерт з рукописного введення й нотаток

InkPad Eo з великим 10,3-дюймовим екраном і стилусом PocketBook ідеально пасує для рукописних записів і нотаток у книзі, малювання та активного навчання, щоденних заміток та іншої творчої чи повсякденної роботи.

Завдяки стилусу PocketBook, робити рукописні нотатки легко та зручно. Користувачі можуть записувати свої думки та робити примітки, не відриваючись від книги, або робити це в окремому додатку. InkPad Eo пропонує різноманітні інструменти для письма, малювання та редагування: перо, олівець, пензель, кілька варіантів гумки та інструмент ласо, що дозволяє замінювати фрагменти нотаток. Ці нотатки можна зберігати у форматах PDF або PNG, що забезпечує гнучкість і легкість доступу до них.

Камера для ескізів або записів на фотографіях

PocketBook InkPad Eo оснащений камерою, що дозволяє користувачам легко робити фотографії та додавати до них рукописні коментарі чи ескізи.

Ця функція також є справжньою знахідкою для планування домашнього інтер'єру та ландшафтного дизайну. За допомогою InkPad Eo користувачі можуть фотографувати окремі ділянки помешкання чи подвір’я, додаючи до зображення намальовані елементи та коментарі.

Нотатки на фотографіях документів, розробка нових дизайнерських ідей або просто створення мемів – PocketBook InkPad Eo з камерою відкриває безліч можливостей для записів на фотографіях.

Легкий обмін нотатками та передача файлів

PocketBook InkPad Eo спрощує процес обміну нотатками та файлами, роблячи його надзвичайно зручним. Завдяки функції Send-by-Email, користувачі можуть швидко надсилати свої нотатки на одну чи декілька адрес електронної пошти. Ця функція також дозволяє ділитися нотатками з книг. Крім того, для передачі файлів на інші пристрої InkPad Eo підтримує функцію Wi-Fi sharing.

Великий, кольоровий і безпечний для очей E Ink екран

PocketBook InkPad Eo отримав найновіший кольоровий екран E Ink Kaleido™ 3 із вражаючими оптичними характеристиками: роздільна здатність чорно-білого зображення становить 1860 × 2480, а кольорового – 930 × 1240. Нова технологія E Ink Kaleido™ 3 забезпечує на 50% кращу роздільну здатність і PPI кольорового зображення. PocketBook InkPad Eo відтворює 4096 кольорів, залишаючись при цьому абсолютно безпечним для очей та не відблискуючи на сонці. Екран з 10.3-дюймовою діагоналлю дозволяє тримати перед очима великий обсяг інформації на одній сторінці, а також залишає вдосталь місця для нотаток і записів.


Інші ключові функції PocketBook InkPad Eo:

  • SMARTlight: налаштовуйте не лише яскравість, а й колірну температуру екрана, вибираючи теплий чи прохолодний тон підсвічування.
  • ОС Android 11: користувачі можуть легко завантажувати сторонні додатки для читання, рукописного введення або редагування тексту.
  • 8-ядерний процесор: надзвичайно потужний процесор Octa Core (2,3 ГГц), який суттєво покращує ефективність пристрою та підвищує швидкість рукописного введення.
  • Вбудований стереодинамік: InkPad Eo підтримує формати MP3 та WAV, а також має вбудований стереодинамік, завдяки якому аудіокниги чи музика звучатимуть дійсно чудово.
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (дводіапазонний - 2,4/5 ГГц), роз'єм USB type C.
  • 64 ГБ вбудованої пам'яті та слот для карт microSD.
  • Початкова підтримка 17 книжкових і графічних форматів (кількість можна збільшити за допомогою сторонніх додатків): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG.

PocketBook InkPad Eo: зручні нотатки на кольоровому екрані

Повернутися
Aa HD