PocketBook InkPad Color 3: найновіший кольоровий екран і безмежні аудіо можливості

17 жовтня 2023 р.

PocketBook оновлює лінійку рідерів з 7,8-дюймовими кольоровими E Ink екранами – новий PocketBook InkPad Color 3 оснащений найновішим екраном E Ink Kaleido™ 3, що забезпечує ще кращу роздільну здатність кольорової сторінки.

Чи ви занурюєтесь у захоплюючий роман, чи насолоджуєтесь кольоровими коміксами, чи працюєте з підручником – PocketBook InkPad Color 3 із 7,8-дюймовим екраном книжкового розміру E Ink Kaleido™ 3 ідеально пасуватиме для читання.

PocketBook InkPad Color 3 також може похвалитися вражаючим набором функцій для читання та прослуховування: вбудований динамік, Text-to-Speech, Bluetooth, захист від води IPX8, SMARTlight, темний режим, підтримка 25 форматів без конвертації тощо.

Новий PocketBook InkPad Color 3 у приголомшливому кольорі Stormy Sea вже скоро надійде у продаж. Приготуйтеся вирушити у барвисту пригоду електронного читання!

Найсучасніший кольоровий екран E Ink Kaleido™ 3

PocketBook InkPad Color 3 оснащено новітнім 7,8-дюймовим кольоровим екраном E Ink Kaleido™ 3, що відображає 4096 кольорів, залишається абсолютно безпечним для очей та не відблискує на сонці. Сучасна технологія E Ink Kaleido™ 3 суттєво покращує оптичні характеристики рідера: із вражаючим 50% підвищенням роздільної здатності та PPI кольорової сторінки, ваші книги, комікси та журнали заграють новими барвами з ще кращою передачею кольорів і деталізацією.

SMARTlight і темний режим для безпечного читання будь-коли

Відчуйте абсолютно новий рівень комфорту читання з адаптивним підсвічуванням SMARTlight -технологією, що допомагає регулювати яскравість і колірний тон екрана. Виберіть теплий тон підсвічування для затишного вечірнього книжкового марафону або прохолодний тон, ідеальний для ранкового читання. А для нічного читання PocketBook InkPad Color 3 має темний режим, який інвертує кольори тексту та фону, щоб забезпечити комфорт для ваших очей і безпечне читання без освітлення.

Вбудований динамік і Text-to-Speech

Представляємо вражаючі аудіо можливості PocketBook InkPad Color 3! Завдяки вбудованому динаміку користувачі можуть легко занурюватися в аудіокниги в будь-який час, не потребуючи додаткових пристроїв. А технологія Bluetooth (5.0) дозволяє підключати рідер до бездротових навушників та інших девайсів.

Функція Text-to-Speech забезпечує швидкий перехід від читання до прослуховування, що ідеально пасує для випадків, коли читати незручно. Рідер із Text-to-Speech прочитає вголос будь-який текстовий файл, природним голосом й однією з 26 доступних мов. Просто почніть слухати свою книгу будь-де і будь-коли!

Безтурботне читання з захищеним від води рідером

Читайте у своє задоволення з PocketBook InkPad Color 3, що має захист від води IPX8. Це гарантує, що рідер може витримувати занурення у прісну воду на глибину до 2 метрів протягом 60 хвилин. Тож незалежно від того, перебуваєте ви у ванні, біля басейну чи під дощем, ваш InkPad Color 3 залишається в безпеці. Насолоджуйтеся читанням з упевненістю, знаючи, що ваш рідер впорається з будь-якими несподіванками.

Феноменальна ергономіка та стильний дизайн

Попри великий «книжковий» розмір, рідер залишається максимально ергономічним. Він ідеально лежить у руці та надзвичайно зручний завдяки механічним кнопкам керування, сенсорному екрану та G-сенсору для авторотації екрана. Також пристрій вражає вишуканим дизайном і оригінальним кольором Stormy Sea. Привабливий і зручний PocketBook InkPad Color 3 стане вашим компаньйоном у захопливих книжкових подорожах!

Формати коміксів і манга, місяць без підзарядки та інші суперздібності InkPad Color 3:

  • 25 книжкових, графічних і комікс форматів – PocketBook InkPad Color 3 підтримує всі найпопулярніші формати без конвертації, включаючи формати коміксів і манга CBR і CBZ;
  • 6 аудіоформатів – слухайте аудіокниги та музику без обмежень, адже рідер підтримує формати M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP;
  • 32 ГБ вбудованої пам'яті – створіть свою ідеальну цифрову бібліотеку;
  • До місяця без підзарядки – завдяки технології E Ink і потужній батареї пристрій може забезпечувати неймовірно тривалий час читання без підзарядки;
  • Дводіапазонний Wi-Fi (2,4/5GHz) – купуйте книги в будь-яких інтернет-магазинах;
  • PocketBook Cloud & Dropbox - керуйте та синхронізуйте свою бібліотеку між рідером та іншими пристроями;
  • Попередньо встановлені словники – рідер пропонує 11 попередньо встановлених словників, а 42 додаткові мовні комбінації доступні для безкоштовного завантаження.

PocketBook InkPad Color 3 – ваша кольорова книжкова пригода

Повернутися
Aa HD