Новий PocketBook Era: преміальний рідер із вбудованим динаміком і новітнім екраном

12 вересня 2022 р.

Зустрічайте головну новинку року – водостійкий рідер PocketBook Era з найсучаснішим 7-дюймовим екраном E Ink Carta ™ 1200. Модель отримала ряд преміальних функцій, серед яких вбудований динамік, Bluetooth, Text-to-Speech, адаптивне підсвічування SMARTlight, покращений захист від подряпин екрана, та захист від води IPX8. Рідер також виділяється вражаючим дизайном, боковими кнопками управління та авторотацією екрана для ще більшого комфорту читачів.

PocketBook Era у кольорі Stardust Silver з об’ємом пам’яті на 16 ГБ вже доступний в Україні! Знайомтеся з головною новинкою року.

Екран нового покоління E Ink Carta ™ 1200

Завдяки 7-дюймовому екрану E Ink Carta™ 1200 з роздільною здатністю 1264 × 1680 та 300 DPI, PocketBook Era переносить електронне читання на новий рівень комфорту. Безпечний для зору дисплей став контрастнішим на 15%, а швидкість відгуку сенсора покращилась на 20%. У поєднанні з адаптивним підсвічуванням SMARTlight, цей E Ink екран є найдосконалішим з існуючих на сьогодні.

Рідер із вбудованим динаміком – мрія усіх любителів аудіокниг

PocketBook Era дарує користувачам ще більше свободи, адже відтепер ви можете насолоджуватися аудіокнигами де і коли завгодно: просто натисніть Play і слухайте аудіо через динамік рідера. PocketBook Era можна також під’єднати до бездротових навушників та інших девайсів через Bluetooth, а функція Text-to-Speech дозволяє рідеру читати вголос будь-який текстовий файл.

Привабливий дизайн, бездоганна ергономічність

PocketBook Era отримав цілком переосмислений дизайн, який з першого погляду вражає своєю витонченістю й лаконічністю. Завдяки боковим кнопкам управління та G-сенсору, що забезпечує авторотацію екрана, рідер завжди ідеально лежить у правій або лівій руці. Ну а система cover-catch дозволяє не просто під’єднати до рідера фірмову обкладинку PocketBook Flip Cover, а перетворити пристрій і аксесуар на одне ціле.

Водостійкість IPX8 і захист від подряпин

Новий PocketBook Era – ідеальний гаджет для активних читачів, адже з покращеним захистом екрана від подряпин та водостійкістю IPX8, улюбленими книжками можна насолоджуватися хоч у поході, хоч біля басейну.

Інші можливості PocketBook Era:

  • Підтримка 17 книжкових, 4 графічних і 2 форматів коміксів;
  • Підтримка 6 форматів аудіокниг;
  • Wi-Fi та фірмові хмарні сервіси для зручного зберігання та управління книжками, а також для синхронізації бібліотеки з іншими пристроями;
  • Двоядерний процесор;
  • Потужний акумулятор на 1700 мАг для роботи на одному заряді до 1 місяця;
  • Попередньо встановлені словники;
  • Роз'єм USB Type-C.

Купити PocketBook Era за найкращою ціною можна тут.

Повернутися
Aa HD