Рідер PocketBook Era отримав Red Dot Award за найкращий дизайн

12 квітня 2023 р.

Чергова перемога PocketBook на всесвітньо відомій премії Red Dot Award! Рідер PocketBook Era отримав заслужену відзнаку за свій елегантний та ергономічний дизайн, що забезпечує неперевершені враження від читання.

Red Dot Award — це престижний міжнародний конкурс у сфері дизайну, який з 1955 року вшановує найкращі товари та продукти з різних галузей. Нагороду присуджують за досконалий дизайн, інноваційність, функціональність та якість.

«Дизайн PocketBook Era втілює філософію сучасного мінімалізму, поєднуючи елегантну витонченість ліній із феноменальною зручністю використання», - розповідає Олександр Морокко, промисловий дизайнер PocketBook Era та інших продуктів бренду. «Тонкий і стильний чорний корпус рідера ідеально контрастує з екраном і вишуканою срібною чи мідною металевою рамкою. Механічні кнопки на бічній панелі чудово пасують для читання як правою, так і лівою рукою, а перфорована задня поверхня забезпечує максимальний комфорт для тримання пристрою».

«Red Dot Award: Product Design 2023» відзначає винятковий дизайн флагманської моделі PocketBook, яка також може похвалитися унікальною системою кріплення обкладинки. Система cover-catch під знімною панеллю дозволяє поєднати рідер з фірмовою обкладинкою, перетворюючи їх в одне ціле. Такий підхід дозволяє захистити рідер, зберігаючи при цьому його тонкість і компактність.

Швейцарський бренд PocketBook завжди приділяв велику увагу дизайну своїх продуктів, враховуючи останні тенденції та зберігаючи ідеальну компактність і зручність рідерів. Відмінною рисою PocketBook є ергономічні кнопки, які є на кожній моделі, випущеній компанією з моменту її заснування у 2007 році.

Отримавши цю нагороду, PocketBook Era приєднався до таких культових моделей бренду, як Touch HD 3 і Touch Lux 4, які стали переможцями Red Dot у 2019 році.

Повернутися
Aa HD