PocketBook Era Color: 7-дюймовий шедевр з кольоровим екраном і динаміком

19 березня 2024 р.

PocketBook з гордістю представляє 7-дюймовий рідер PocketBook Era Color з найновішим кольоровим екраном E Ink Kaleido™ 3 – модель, що пропонує яскраве читання і компактний корпус. Новий PocketBook Era Color поєднує в собі відзначений нагородами дизайн і ряд преміальних функцій, серед яких підтримка аудіокниг, вбудований динамік, функція Text-to-Speech, SMARTlight і захист від води IPX8.

Era Color стане справжньою знахідкою для тих, хто полюбляє читати кольоровий контент – нон-фікшн літературу, комікси, підручники, ділові видання – та віддає перевагу гнучкості читання в дорозі.

Зустрічайте захоплюючу новинку: PocketBook Era Color у кольорі Stormy Sea надійде у продаж навесні 2024 року.

Кольоровий E Ink екран і адаптивне підсвічування SMARTlight

7-дюймовий PocketBook Era Color може похизуватися найновішим кольоровим екраном E Ink Kaleido™ 3, що демонструє на 50% кращу роздільну здатність і PPI для кольорових зображень. Для чорно-білого зображення екран забезпечує роздільну здатність 1264 х 1680, а для кольорового зображення – 632 х 840. Era Color відтворює 4096 кольорів, є абсолютно безпечним для очей та не відблискує на сонці.

Функція SMARTlight забезпечує максимально комфортне читання за будь-якого освітлення, дозволяючи користувачам вибрати ідеальний тон підсвічування екрана: від прохолодного блакитного для читання вдень до теплого та заспокійливого жовтого для читання перед сном.

Відзначений нагородами дизайн і виняткова зручність користування

PocketBook Era Color підкорює з першого погляду дизайном, відзначеним престижною нагородою Red Dot Award. Бічна панель керування з механічними кнопками гармонійно поєднується з елегантністю тонких ліній, а G-сенсор для автоматичної ротації екрана дозволяє однаково зручно тримати рідер як правою, так і лівою рукою. Екран із 7-дюймовою діагоналлю забезпечує комфортне читання завдяки ідеальному балансу між компактністю та відображенням достатньої кількості тексту на кожній сторінці. Era Color також отримала спеціальну систему кріплення обкладинки cover-catch, що інтегрує рідер із фірмовими обкладинками PocketBook Flip і Charge.

Вбудований динамік і Text-to-Speech для виняткових аудіо можливостей

PocketBook Era Color підтримує 6 форматів аудіокниг та надає користувачам можливість слухати аудіофайли через вбудований динамік. Пристрій також оснащений Bluetooth 5.4, що дозволяє насолоджуватись аудіо в бездротових навушниках, за допомогою автомобільної аудіосистеми та інших пристроїв. Любителі аудіокниг оцінять функцію Text-to-Speech, яка легко перетворить текст на звукову доріжку та прочитає його природним голосом. PocketBook Era Color завжди готовий перетворити будь-який текстовий файл у захоплюючу аудіоподорож, доступну 26 мовами.

Насолоджуйтесь необмеженим читанням із захистом від води IPX8

PocketBook Era Color ідеально пасує для активного способу життя та читання в дорозі не лише завдяки своїй компактності та функціональності, але й завдяки захисту від води IPX8. Цей рівень захисту засвідчує здатність пристрою витримувати занурення у прісну воду на глибину до 2 метрів протягом 60 хвилин без негативних наслідків. Читаючи у ванній чи відпочиваючи біля басейну, користувачі можуть зануритись в улюблену книгу, не турбуючись про вплив води.

Формати коміксів і манга, 4-ядерний процесор та інші можливості Era Color

  • 25 форматів: рідер підтримує всі найпопулярніші книжкові та графічні формати, включно з форматами коміксів CBR і CBZ.
  • 6 аудіоформатів: насолоджуйтеся аудіокнигами та музикою з підтримкою форматів M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 та MP3.ZIP.
  • 32 ГБ внутрішньої пам'яті: більш ніж достатньо місця для всіх файлів користувача.
  • 4-ядерний процесор: забезпечує швидке гортання сторінок для комфортного читання.
  • Хмарні сервіси: PocketBook Cloud і Dropbox надають користувачам ідеальні інструменти для керування бібліотекою та синхронізації файлів.
  • Дводіапазонний Wi-Fi (2,4/5 ГГц): для швидких і зручних покупок в Інтернеті.
  • Попередньо встановлені словники: 11 попередньо встановлених словників і 42 додаткові мовні комбінації доступні для безкоштовного завантаження.

PocketBook Era Color: нова ера електронного читання у кольорі.

Повернутися
Aa HD