PocketBook Color Note: нотатки в кольорі на великому екрані E Ink Kaleido 3

5 вересня 2024 р.

PocketBook представляє Color Note – свій найновіший електронний блокнот із вражаючим 10,3-дюймовим кольоровим екраном E Ink Kaleido™ 3, стилусом і різноманітними інструментами для бездоганно зручного нотування. Пристрій з ОС Android™ 12, функцією SMARTlight та найновішою технологією E Ink ComfortGaze™ розроблений для підвищення вашої продуктивності та креативності. Ну а вбудований динамік, Bluetooth і попередньо встановлений Text-to-Speechперетворюють Color Note на справжню знахідку для поціновувачів аудіокниг.

Цифрові кольорові нотатки – просто як ніколи!

Великий і безпечний для очей 10,3-дюймовий кольоровий екран E Ink Kaleido 3, на основі технології Mobius™, стане ідеальним полотном як для грандіозних ідей, так і для повсякденних нотаток. Вражаючий розмір екрана дозволяє користувачам писати чи малювати з максимальним комфортом, а кольорова технологія E Ink Kaleido 3 пропонує розширені можливості для самовираження. Водночас екран залишається абсолютно безпечним для очей та не відблискує на сонці.

PocketBook Color Note – ідеальний партнер як для роботи, так і для навчання. Зручний стилус дозволяє користувачам легко робити записи будь-де: на зустрічі, на лекції, чи під час креативного брейншторму. Маючи в своєму розпорядженні низку інструментів, включно з різними ручками, пензлями, маркерами, олівцями, каліграфічними інструментами, гумками та ласо, користувачі можуть легко керувати своїми нотатками та адаптувати їх. Крім того, до документів можна додавати текстові поля, об’єкти (лінії, прямокутники, еліпси, трикутники та зірки) і зображення.

Зручний обмін нотатками

PocketBook Color Note має функцію Send-by-Email, яка спростить цифрове життя користувачів. Вона дозволяє користувачам швидко надсилати свої нотатки на одну або декілька електронних адрес лише кількома кліками. Незалежно від того, чи ви працюєте у команді над проектом, робите розсилку підсумків зустрічі, ділитеся навчальними конспектами тощо, ця функція гарантує, що ваша інформація миттєво досягне потрібних людей.

SMARTlight і ComfortGaze – неперевершений комфорт і безпека

PocketBook Color Note є одним із найбезпечніших для зору девайсом, адже окрім адаптивного підсвічування SMARTlight, що дозволяє користувачам вибирати між теплими та прохолодними тонами екрана, електронний блокнот також отримав новітню технологію E Ink ComfortGaze. Підсвічування з E Ink ComfortGaze гарантує безпрецедентну безпеку для очей, зменшуючи вплив шкідливого блакитного світла на 60%, та роблячи читання з підсвічуванням утричі менш стресовим для очей порівняно з LCD екранами.

Вбудований динамік, Bluetooth і Text-to-Speech

PocketBook Color Note – це не просто ідеальний компаньйон для нотування та читання. Завдяки вбудованому динаміку та підтримці Bluetooth пристрій чудово пасує для прослуховування аудіокниг і музики, будь-коли і в будь-де. Користувачі можуть слухати аудіофайли безпосередньо на пристрої чи за допомогою бездротових навушників, насолоджуючись аудіоконтентом незалежно від обставин та робочих задач.

Text-to-Speech – це ще одна надзвичайно зручна функція, що допоможе користувачам продовжувати насолоджуватися книгою, навіть якщо читати незручно. Користувачі можуть займатися своїми справами, поки пристрій читає книгу вголос, настільки природнім голосом, наскільки це можливо.

ОС Android 12 і Google Play розширюють можливості

PocketBook Color Note з ОС Android 12 пропонує користувачам свободу встановлення та використання сторонніх додатків, для максимальної персоналізації нотування і читання. Завдяки доступу до Google Play Store, користувачі можуть налаштувати пристрій відповідно до своїх конкретних потреб і насолоджуватися величезним набором додатків, доступних на платформі Android.

Інші ключові функції та характеристики PocketBook Color Note:

  • Кольоровий екран E Ink Kaleido™ 3 – відтворює 4096 кольорів, пропонуючи роздільну здатність 1404 × 1872 (чорно-біле зображення) і 468 × 624 (кольорове зображення).
  • ОС Android 12 і додаток Google Play Store забезпечують свободу встановлення сторонніх додатків.
  • Чотириядерний процесор для швидкої та ефективної роботи.
  • 4 ГБ оперативної пам'яті, 32 ГБ вбудованої пам'яті та слот для карти microSD.
  • Bluetooth 5.2, Wi-Fi (дводіапазонний – 2,4/5 ГГц) і роз’єм USB type C.
  • Підтримка 6 форматів аудіокниг.
  • Підтримка 24 книжкових і графічних форматів.
  • Стилус PocketBook у комплекті.

PocketBook Color Note: пишіть, читайте, мрійте в кольорі!

Повернутися
Aa HD