PocketBook 633 Color – швейцарський бренд випустить рідер із кольоровим E Ink екраном

16 квітня 2020 р.

PocketBook підтвердив старт фінальної стадії розробки електронного рідера з кольоровим екраном E Ink Kaleido™. PocketBook 633 Color стане одним з перших рідерів із кольоровим екраном на основі новітньої технології ePaper E Ink Print Color.

Новий 6-дюймовий PocketBook 633 Color переносить електронне читання на принципово новий рівень, роблячи його ще більш захоплюючим та інформативним. Пристрій одержав кольоровий екран новітнього покоління E Ink Kaleido™, який може відображати 4096 кольорів. Новий екран безпечний для очей, та успадкував усі унікальні властивості електронного чорнила. Звичайний чорно-білий текст залишиться все таким же чітким завдяки роздільній здатності 300 точок на дюйм.

Доповнене читання на безпечному екрані

Електронні книги ще ніколи не були такими привабливими для дітей і підлітків. Замість звичайних чорно-білих сторінок, які далеко не завжди можуть утримувати увагу школярів, рідер PocketBook 633 Color дозволяє насолоджуватися ілюстрованим електронним контентом, який стає більш легким для сприйняття.

Освітній і професійний контент стає більш інформативним

Підручники, наукові посібники, довідники, нон-фікшн і ділова література на E Ink тепер не лише безпечні для очей, але і у повній мірі доносять закладену в них інформацію. Малюнки, графіки, діаграми та інші ілюстрації тепер стануть кольоровими – якими їх початково і задумав автор. Крім того, як і раніше на електронному рідері можна читати тижнями без підзарядки. Все це робить пристрій ідеальним для студентів, викладачів, людей, що цікавляться діловою літературою і книгами з саморозвитку.

Кольорові супергерої і модні тренди

Рідер порадує безпечними кольорами тих, хто виписує електронні версії журналів або захоплюється коміксами. Герої і лиходії з коміксів на E Ink нарешті отримали свої звичні кольори. А періодичні видання тепер розповідають історії і описують сучасні тренди у всіх деталях і фарбах.

Детальні характеристики рідера PocketBook з кольоровим екраном будуть розкриті пізніше. Вихід нового пристрою запланований на початок третього кварталу 2020 року.

PocketBook 633 Color – нова кольорова сторінка електронного читання.

Повернутися
Aa HD