PocketBook 970: доступний комфорт читання на великому екрані

2 серпня 2021 р.

Представляємо нову модель PocketBook 970 - рідер із 9,7-дюймовим дисплеєм E Ink Carta ™, який робить читання на великому екрані доступнішим! Продажі стартують восени 2021 року.

Великий екран, функція SMARTlight, оновлений дизайн і кнопки управління на бічній панелі – усе це гарантує користувачам бездоганний комфорт читання.

Поєднання 9,7-дюймового екрана, поміркованої ціни (у порівнянні з аналогами) й безлічі можливостей для роботи з текстом – користувачі можуть робити нотатки й закладки, виділяти й зберігати важливі частини тексту, користуватися словником – робить PocketBook 970 незамінним гаджетом для саморозвитку й навчання.

Великий екран – приголомшливий досвід електронного читання

PocketBook 970 оснащений вражаючим 9,7-дюймовим екраном, який ідеально пасує для будь-якого контенту: від звичайних художніх книжок до професійної літератури й підручників. На екрані з такою діагоналлю відображається істотно більше тексту, а читачам з проблемами зору зручно підлаштовувати розмір шрифту для своїх потреб. Не варто також забувати про технологію E Ink Carta™, яка робить екран рідера максимально схожим на звичайну друковану книжку, а значить й абсолютно безпечним для зору.

Ще більше можливостей зі SMARTlight

На відміну від звичайного підсвічування, технологія SMARTlight дозволяє налаштовувати не лише яскравість екрана, але і його колірну температуру. Користувачі можуть читати з максимальним комфортом за будь-якого освітлення, вибираючи теплі чи холодні тони підсвічування залежно від настрою та особистих переваг. При виборі автоматичного режиму, налаштування будуть змінюватися в залежності від часу доби. Крім того, користувачі можуть створювати власні шаблони з налаштуваннями яскравості, швидко підлаштовуючи екран під свої потреби.

Новий дизайн і бічні кнопки управління

PocketBook 970 отримав більш стриманий і прагматичний дизайн, який обов'язково припаде до душі любителям класики. Але головне нововведення моделі – кнопки управління переміщені з нижньої панелі на бічну, праву. Для багатьох читачів рідер стане ще більш ергономічним і зручним, завдяки можливості перегортати сторінки за допомогою бічних кнопок. До того ж, G-сенсор, що визначає орієнтацію екрана пристрою, робить PocketBook 970 ідеальним гаджетом для людей, що тримають книжку як правою, так і лівою рукою. Габарити моделі складають 236,2 × 173 × 7,9 мм, що робить її одним із найкомпактніших пристроїв у категорії рідерів з екраном подібного розміру.

Підтримка великої кількості форматів без конвертації

Одна з численних переваг кожного рідера PocketBook – підтримка багатьох форматів. PocketBook 970 також порадує користувачів надзвичайною свободою вибору: пристрій підтримує 19 книжкових і 4 графічні формати. Це означає, що рідер здатен відкривати книжки, документи та зображення в усіх найпопулярніших форматах, а користувачам немає потреби витрачати час на конвертацію файлів.

Wi-Fi та фірмові хмарні сервіси

Завдяки таким сервісам як PocketBook Cloud і PocketBook Reader, книжки (та навіть цілі бібліотеки) можна синхронізувати між різними пристроями. А за допомогою сервісів Dropbox і Send-to-PocketBook, а також вбудованому Wi-Fi, користувачі можуть переносити книжки на рідер лише в декілька кліків.

Двоядерний процесор і потужний акумулятор

PocketBook 970 оснащений двоядерним процесором, який забезпечує високу швидкість завантаження книжок, роботи додатків і плавність перегортання сторінок. А завдяки акумулятору на 2200 мАг, рідер може працювати без підзарядки до 1 місяця.

PocketBook 970 – захопливе читання на 9,7-дюймовому екрані!

Повернутися
Aa HD