PocketBook 740 Pro вже в Україні: великий, водостійкий, з підтримкою аудіо

9 серпня 2021 р.

Зустрічайте оновлену версію 2021 року флагманського 7,8-дюймового рідера PocketBook 740 Pro з підтримкою аудіо, Bluetooth, фірмовою обкладинкою в комплекті та захистом від впливу води!

Надійний і функціональний PocketBook 740 Pro 2021 року вже доступний в Україні.

Великий екран – великі можливості

Отримуйте максимум задоволення від читання художньої літератури, підручників, нон-фікшн книжок та іншого контенту на великому 7,8-дюймовому екрані E Ink Carta ™. Висока роздільна здатність (1404 × 1872, 300 DPI) і технологія електронного чорнила гарантує комфорт і безпеку для зору, які можна порівняти лише зі звичайною друкованою книжкою.

Захист від води – ще більше свободи

PocketBook 740 Pro не боїться води – рідер захищений від впливу вологи за міжнародним стандартом IPX8. Іншими словами, ви можете насолоджуватися читанням де і коли завгодно, без побоювання намочити пристрій: на пляжі, біля басейну, у ванній тощо.

Обкладинка в комплекті для додаткового комфорту

У комплект оновленого PocketBook 740 Pro 2021 року входить обкладинка-рукав, що забезпечить додатковий захист. Завдяки цьому аксесуару пристрій стає набагато стійкішим до механічних пошкоджень, особливо при носінні рідера у сумці або рюкзаці.

Слухайте аудіокниги, подкасти та музику

Модель підтримує 6 популярних аудіоформатів, що є чудовою новиною для усіх любителів не лише читати, а й слухати книжки. Крім того, з функцією Text to Speech ви можете прослухати будь-який текстовий файл, перетворивши його на аудіокнигу.

SMARTlight, двоядерний процесор й інші особливості PocketBook 740 Pro:

  • Інтелектуальне підсвічування SMARTlight дозволяє налаштовувати яскравість і колірну температуру екрана;
  • Технологія Bluetooth для бездротового підключення;
  • Підтримка 29 форматів, включно з усіма найпопулярнішими: DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, MP3, OGG, JPEG, BMP, PNG, TIFF;
  • Висока швидкість роботи рідера завдяки двоядерному процесору;
  • 16 ГБ внутрішньої пам'яті для створення вражаючої бібліотеки;
  • До 1 місяця активного читання без підзарядки;

Дізнатися більше про PocketBook 740 Pro і купити його за найкращою ціною в Україні можна в нашому офіційному інтернет-магазині. Відкрийте для себе світ електронного читання без обмежень разом із PocketBook 740 Pro.

Повернутися
Aa HD