PocketBook 617: більше можливостей, більше комфорту

19 січня 2022 р.

PocketBook представляє новий рідер початкового рівня з інтелектуальним підсвічуванням SMARTlight, двоядерним процесором і Wi-Fi модулем – функціями, які раніше були доступні тільки у моделях класом вище. Водночас пристрій залишається максимально простим у використанні та доступним за ціною.

SMARTlight – більше ніж просто підсвічування

Можливість увімкнути підсвічування, щоб не залежати від освітлення та читати навіть у повній темряві – це дуже зручно. Однак технологія SMARTlight підіймає комфорт читання на принципово новий рівень, адже тепер ви можете налаштовувати не лише яскравість екрана, а і його колірну температуру. Зі SMARTlight ви можете надавати сторінці тепліший або холодніший тон, а також зберігати шаблони таких налаштувань для швидкого перемикання у майбутньому.

Безпечний E Ink екран – найкращий вибір для читання

PocketBook 617 оснащений 6-дюймовим екраном E Ink Carta™ з роздільною здатністю 758 × 1024. Пристрій абсолютно безпечний для зору, адже завдяки технології електронного чорнила екран рідера близький за оптичними характеристиками до друкованої сторінки. З PocketBook 617 можна насолоджуватись електронним читанням без обмежень – очі не втомляться навіть після тривалого читання. Крім того, E Ink екран не відблискує на сонці, тому рідер чудово пасує для читання на свіжому повітрі.

Wi-Fi та хмарні сервіси дарують ще більше можливостей

Наявність Wi-Fi модуля робить PocketBook 617 ще зручнішим і user-friendly. Користувачі отримують швидкий доступ до фірмової книгарні та інших книжкових платформ. А завдяки сервісу PocketBook Cloud та мобільному додатку PocketBook Reader, вся бібліотека миттєво синхронізується між рідером та іншими пристроями: смартфоном, планшетом, ноутбуком. Також доступ в інтернет дозволяє швидко завантажувати оновлення та переміщувати книжки на рідер всього в декілька кліків з функцією Send-to-PocketBook та сервісом Dropbox PocketBook.

Підтримує всі найпопулярніші формати

Рідер підтримує 21 формат (17 книжкових та 4 графічних), що помітно спрощує життя користувачам. Не потрібно витрачати багато часу на конвертацію книжки з одного формату в інший, адже PocketBook без проблем відкриває файли DJVU, DOC, FB2, HTML, MOBI, RTF, TXT, JPEG, BMP, PNG, TIFF. І навіть захищені технологією DRM файли EPUB та PDF.

Двоядерний процесор і слот для карт пам'яті

Новий двоядерний процесор і збільшена вдвічі оперативна пам'ять (512 МБ) підвищують швидкість роботи PocketBook 617 та плавність перегортання сторінок. Вбудована пам'ять моделі складає 8 ГБ, а роз'єм для карт пам'яті дозволить суттєво збільшити сховище. Пам'яті рідера достатньо для створення величезної багатотисячної електронної бібліотеки. Крім того, PocketBook 617 демонструє традиційну для рідерів енергоефективність – модель може працювати до місяця без підзарядки.

Компактність, легкість, мінімалізм

Пристрій важить лише 155 г, а його габарити можна порівняти з невеликим блокнотом. Це означає, що ваша бібліотека може поміститися не тільки в сумку чи рюкзак, а й навіть у кишеню піджака чи куртки. PocketBook 617 представлений у двох кольорах: чорному чи білому. Кожен із них відмінно поєднується з ненав'язливим і мінімалістським дизайном рідера.

PocketBook 617: функціональність і простота для приємного електронного читання.

Повернутися
Aa HD