Офіційні рідери PocketBook в Україні: що варто знати

1 червня 2023 р.

Навіть у найскладніші часи компанія PocketBook робить усе можливе, щоб і надалі забезпечувати українців якісними гаджетами для читання. З початком повномасштабної війни та виходом з ринку РФ, змінились деякі внутрішні бізнес-процеси компанії. В результаті цього у 2023 році у продаж в Україні надійшли рідери, що планувались до реалізації в інших країнах Європи. На коробках таких рідерів можна побачити надпис «Not for sale in France, Ukraine, the Russian Federation and CIS countries» («Не для продажу у Франції, Україні, РФ та країнах СНД»).

Наголошуємо, що такі пристрої є легальними та підлягають офіційному продажу на території України сертифікованими партнерами PocketBook, а також в он-лайн магазині виробника pocketbook.uа. На такі рідери розповсюджується офіційне гарантійне обслуговування. Вони мають відповідний функціонал, заявлений в Україні, включно з українським інтерфейсом, та будуть отримувати всі заплановані виробником оновлення програмного забезпечення.

Такий надпис можна зустріти на коробках таких моделей PocketBook: Touch Lux 5 (628), Touch HD 3 (632), InkPad Color (740 Color), InkPad 3 Pro (740 Pro).

Тож якщо ви придбали PocketBook і помітили на коробці вищезгаданий напис, не варто хвилюватись. Ви стали власником чудового, якісного пристрою для безпечного електронного читання з офіційною гарантійною підтримкою від виробника.

Повернутися
Aa HD