Екран E Ink Kaleido ™ – нова ера електронного читання в кольорі

3 серпня 2020 р.

Технології для електронного читання не стоять на місці! У 2020 році на ринку з'явився новий кольоровий E Ink екран Kaleido ™ на основі технології Print Color ePaper, а це означає, що завзяті книгомани по всьому світу зможуть отримати ще більш надихаючий та інклюзивний досвід читання. Впевнені, у вас є питання про новий екран та його переваги, і ми будемо раді відповісти на деякі з них!

Навіщо потрібен екран E Ink Kaleido ™?

Технологія була розроблена E Ink Corporation для читання на безпечному для очей екрані ілюстрованого електронного контенту – коміксів, дитячих книжок, підручників, навчальних посібників, довідників і бізнес-літератури.

Завдяки кольору, малюнки та схеми, графіки та діаграми стають більш інформативними на екрані E Ink. Технологія Print Color ePaper гарантує, що ви не пропустите важливу інформацію, і просто робить безпечне читання на E Ink ще більш захопливим.

У чому суть екрану E Ink Kaleido ™ й технології Print Color ePaper?

Кольоровий екран E Ink Kaleido ™ поєднує в собі класичну чорно-білу панель E Ink (електронного чорнила) і технологію Color Filter Array (CFA). Це означає, що на монохромну панель E Ink накладено спеціальний RGB-фільтр, який і дозволяє E Ink Kaleido ™ відображати до 4096 кольорів і відтінків.

Екран E Ink Kaleido ™ забезпечує оптимальну продуктивність з увімкненим підсвічуванням.

Чи володіє E Ink Kaleido ™ усіма перевагами технології E Ink?

Екран E Ink Kaleido ™ безпечний для очей та наділений всіма унікальними властивостями E Ink дисплеїв. А значить, він не відблискує навіть під прямими сонячними променями, дозволяючи комфортно читати на вулиці. Екран також є енергоефективним. Як відомо, всі рідери на електронному чорнилі використовують енергію лише для перегортання сторінок, а також для деяких додаткових функцій, таких як підсвічування, що гарантує більше одного місяця читання без підзарядки.

Дізнайтеся більше про рідері PocketBook 633 Color, оснащеному екраном E Ink Kaleido ™!

Повернутися
Aa HD