PocketBook InkPad 3 Pro – ваш широкоекранний експерт з читання

14 листопада 2019 р.

PocketBook радий представити новий 7,8-дюймовий PocketBook InkPad 3 Pro – електронний рідер з функцією SMARTlight, захистом від води та потужним двоядерним процесором. Елегантний дизайн, широкий набір функцій та висока швидкість роботи – усе це перетворює нову модель PocketBook в справжнього профі світу електронних рідерів.

Великі можливості з великим екраном

Новий PocketBook InkPad 3 Pro оснащений 7,8-дюймовим HD екраном E Ink Carta ™ (1404 x 1872) з роздільною здатністю 300 точок на дюйм. Цей дисплей практично стирає межу між друкованою та електронною сторінкою, адже розмір рідера максимально близький до розміру звичайної паперової книги. Екран останнього покоління дозволяє забути про те, що ви читаєте з електронного девайса: очі не напружуються, а інформація сприймається набагато краще – як при читанні звичайної друкованої книги.

Новий рівень свободи

З PocketBook InkPad 3 Pro ви можете спокійно насолоджуватися читанням в будь-якому місці: лежачи у ванній або біля басейну, на пляжі чи навіть під дощем. Новий рідер не боїться води. Спеціальне покриття надійно захищає внутрішню електроніку пристрою від можливих пошкоджень, викликаних впливом вологи або рідин. Відповідаючи стандарту IPX8, пристрій може бути зануреним у прісну воду на глибину до 2 метрів на термін до 60 хвилин без будь-яких негативних их наслідків.

Smart налаштування для життя в стилі smart

Технологія SMARTlight – це дещо більше, ніж звичайне підсвічування. Ця функція автоматично підлаштовує яскравість і колірну температуру екрану під освітлення і час доби. Користувач також може самостійно регулювати налаштування яскравості книги, не відриваючись від читання: досить провести пальцем по боковій частині дисплея. Крім того, читачі можуть створювати власні шаблони з унікальним набором налаштувань екрану, що помітно спростить роботу з рідером та заощадить час.

Швидкий рідер для будь-яких завдань

PocketBook InkPad 3 Pro оснащений високопродуктивним двоядерним процесором і 1 ГБ оперативної пам'яті, що значно підвищує швидкість роботи рідера. Це стосується як швидкості запуску додатків і сервісів, так і плавності перегортання сторінок.

Внутрішня пам'ять пристрою розширена до 16 ГБ, що дозволить вам зберігати електронну бібліотеку з більш ніж 3000 книг. PocketBook InkPad 3 Pro підтримує 19 книжкових та 4 графічні формати (JPEG, BMP, PNG і TIFF). Файли можна завантажувати завдяки вбудованому Wi-Fi та онлайн-сервісу Dropbox.

Акумулятор ємністю 1900 мАг забезпечить тижні захоплюючого читання без підзарядки. PocketBook InkPad 3 Pro також оснащений датчиком обкладинки, який дозволяє рідеру перемикатися на режим сну одразу ж після завершення сеансу читання, що значно підвищує його енергоефективність.

Окрім того, встановлені за замовчуванням словники не лише спрощують читання та переклад іноземної літератури, а й перетворюють PocketBook InkPad 3 Pro в незамінного помічника під час поїздок.

Стильний та легкий рідер – ідеальний компаньйон

PocketBook InkPad 3 Pro виділяється не лише великим HD-екраном з діагоналлю 7,8 дюймів. При габаритах 195 x 136,5 x 8 мм вага пристрою складає всього 215 грам, що дозволяє тримати його під рукою і під час щоденних поїздок містом, і в довгих подорожах.

Рідер також відрізняється стильним та продуманим дизайном, який відповідає останнім світовим тенденціям. Гаджет не тільки відмінно виглядає, але й надзвичайно ергономічний та зручний у використанні – його легко тримається та управляється навіть однією рукою.

PocketBook InkPad 3 Pro – справжній профі світу електронних рідерів.

Повернутися
Aa HD