Масштабне оновлення для InkPad 3: новий магазин та інші нововведення прошивки 6.1

5 листопада 2020 р.

Зустрічайте абсолютно новий книжковий магазин PocketBook.ua на вашому рідері InkPad 3. Також повністю оновиться дизайн головного меню й додатків, спроститься процес авторизації, додасться ще один книжковий формат – EPUB3. Ці та багато інших нововведень стануть доступними після завантаження нової версії прошивки 6.1, яка вже доступна для рідерів PocketBook InkPad 3.

Раніше нове ПЗ стало доступним для моделей PocketBook Touch HD 3. Крім того, найближчим часом прошивка 6.1 буде презентована для моделей PocketBook InkPad 3 Pro та PocketBook InkPad X.

PocketBook.ua – книжковий магазин нового покоління

Інтернет-магазин PocketBook.ua – це легальний електронний контент, зібраний в одному місці та розділений на категорії для максимальної зручності користувачів. Новий книжковий магазин приємно здивує користувачів сучасним дизайном, великим каталогом світових бестселерів і новинок, а також акційними пропозиціями та знижками на електронний контент.

PocketBook.ua прийшов на заміну майданчику Bookland, і стане книгарнею за замовчуванням (значок Store), після оновлення у PocketBook InkPad 3 програмного забезпечення до версії 6.1. При цьому, перехід з одного магазину на інший не буде викликати дискомфорт у користувачів, адже для того, щоб синхронізувати електронну бібліотеку з новим магазином, потрібно лише використовувати логін з Bookland при реєстрації на PocketBook.ua. Що стосується онлайн-магазину Bookland, то він буде доступний покупцям через браузер.

Інші важливі нововведення прошивки 6.1 для PocketBook InkPad 3:

  • Оновлений дизайн для головного меню, всіх додатків, картки книги, панелей нотифікації, управління і додатків. Користувач також може додавати іконки додатків на Home screen і користуватися списком книжкових рекомендацій на головному екрані.
  • Новий книжковий формат: з версією прошивки 6.1 рідер PocketBook InkPad 3 почне підтримувати ще один книжковий формат - EPUB3. Таким чином, кількість книжкових форматів, підтримуваних пристроєм, досягло 20.
  • Оновлення програмного забезпечення робить систему авторизації ще зручнішою, спрощуючи вхід у фірмові сервіси (PocketBook Cloud і PocketBook Store) за допомогою єдиного акаунта. Ще одна корисна функція – сканування QR коду для авторизації зі смартфона через додаток.
  • Користувач отримує можливість налаштовувати яскравість книжкових ілюстрацій, а також їх контрастність і гамма-корекцію. Дана опція стосується ілюстрацій у файлах форматів EPUB, FB2, PDF, DjVu, а також CBR і CBZ (формати коміксів). До того ж, тепер можна відкривати в окремому вікні й масштабувати ілюстрації файлів EPUB і FB2.
  • Робота з браузером стає ще зручнішою, завдяки можливості встановлювати home page. Дана опція дозволяє вибрати сторінку, яка буде завантажуватися автоматично, при вході в браузер.
  • Нова прошивка покращує такі показники рідера як швидкість виходу з режиму Sleep mode і плавність набору тексту в режимі handwriting. Також варто відзначити touch-панель, яка стала ще краще реагувати на доторк.

Не забудьте встановити нову прошивку 6.1 на ваш рідер, щоб насолодитися абсолютно новим магазином PocketBook.ua та масою інших корисних функцій.

Повернутися
Aa HD