Топ 5 найкращих рідерів 2021 року: одразу дві моделі PocketBook увійшли до престижного рейтингу

10 грудня 2021 р.

PocketBook 740 Color і PocketBook 970 – саме ці дві моделі* увійшли до п'ятірки найкращих рідерів 2021 року за версією Goodereader, одного з найавторитетніших англомовних видань про електронне читання.

Пристрої PocketBook завжди виділяються своєю інноваційністю та унікальним набором характеристик, які забезпечують користувачам бездоганний досвід читання. Це відзначає й автор рейтингу від Goodereader: він радить глядачам перший рідер з великим кольоровим екраном E Ink Kaleido™ Plus, а також найдоступніший рідер з унікальною діагоналлю 9,7 дюйма.

П'яте місце в Топ 5 найкращих рідерів 2021 дісталося PocketBook 740 Color. Оглядач віддає належне інноваційному кольоровому екрану E Ink Kaleido™ Plus, який ідеально пасує для читання коміксів, манга, графічних романів та PDF-файлів.

На третьому місці рейтингу опинилася ще одна новинка від PocketBook. Мова про рідер PocketBook 970, який вийшов цієї осені. Перше, що впадає у вічі в цій моделі – її великий екран і оновлений дизайн з бічними кнопками управління. Пристрій також вражає своєю ціною – PocketBook 970 є найдоступнішим рідером із 9,7-дюймовим екраном.

PocketBook регулярно тішить читачів по всьому світу новими моделями, які відрізняються не лише назвами, а й унікальними технологіями, функціями, розмірами екрану тощо. 2021-й рік не став винятком, і потрапляння одразу двох моделей PocketBook у престижний рейтинг від Goodereader – чудова демонстрація популярності та затребуваності бренду.

*Огляд використовує назви моделей, актуальні для ринків США та Канади.

Повернутися
Aa HD