Прошивка 6.1 для Touch HD 3: новий магазин PocketBook.ua та інші важливі нововведення

1 жовтня 2020 р.

Починаючи з 1 жовтня 2020, користувачам PocketBook Touch HD 3 став доступний новий фірмовий книжковий магазин PocketBook.ua, який прийшов на зміну Bookland. Магазин з'явиться на рідерах з оновленням програмного забезпечення до версії 6.1.

Крім того, прошивка 6.1 змінює дизайн головного меню і додатків, покращує продуктивність рідера, спрощує систему авторизації та надає можливість управляти яскравістю і контрастністю ілюстрацій в книжках.

Зустрічайте новий книжковий магазин PocketBook.ua!

На зміну магазину Bookland приходить більш сучасна та зручна платформа з продажу електронного контенту та рідерів – PocketBook.ua. Для читачів це означає ще більше комфорту під час покупок електронних книжок, величезний каталог контенту, зручний пошук необхідних позицій за категоріями, а також регулярні знижки, акції та унікальні пропозиції для зареєстрованих користувачів.

З прошивкою 6.1 PocketBook.ua стане книжковим магазином за замовчуванням в моделях Touch HD 3 (іконка Store в меню рідера). Перехід користувачів на PocketBook.ua відбудеться максимально комфортно, адже для синхронізації і перенесення книг на Cloud нового магазину, досить вказати логін, що використовується на Bookland при реєстрації на PocketBook.ua.

Bookland продовжить своє існування як онлайн-магазин, та буде й надалі доступним для покупців через браузер.

Новий сучасний користувацький інтерфейс

Прошивка 6.1 змінює дизайн всіх додатків, а також панелей нотифікації, управління і додатків. Крім того, поліпшений зовнішній вигляд отримали додаток Бібліотека й картка книги.

Оновлений дизайн отримало також головне меню: окрім списку доступних і нещодавно прочитаних книг, в головному меню буде відображатися список рекомендацій (бестселери, нові надходження, книга тижня). Окрім того, тепер ви можете самостійно налаштовувати інтерфейс Home screen, додаючи іконки потрібних вам додатків, включаючи або відключаючи книжкові рекомендації.

Спрощена авторизація, поліпшена продуктивність

Прошивка 6.0 переосмислює та спрощує систему авторизації: тепер вхід в PocketBook Cloud, PocketBook Store та інші фірмові сервіси може здійснюватися за допомогою єдиного акаунта. Більш того, у користувача тепер є можливість авторизуватися в акаунті зі смартфона через додаток PocketBook, відсканувавши QR код.

Рідер швидше виходить з режиму Sleep mode, touch-панель краще реагує на дотики, а набір тексту в режимі handwriting став більш плавним.

Новий (вже 20-й!) книжковий формат

Зустрічайте новий книжковий формат на вашому рідері. Оновлення ПО поповнює арсенал PocketBook Touch HD 3 ще одним книжковим форматом – EPUB3. Таким чином, пристрій тепер підтримує 20 книжкових форматів, що є справжнім рекордом для електронних рідерів.

Налаштовуйте яскравість і контрастність ілюстрацій

Завдяки оновленню ПО, читачі отримали можливість налаштовувати контрастність, яскравість і гаммакоррекцію в ілюстраціях електронних книжок форматів EPUB, FB2, PDF, DjVu, а також в коміксах форматів CBR і CBZ. Окрім того, ілюстрації в файлах EPUB і FB2 тепер можна відкривати в окремому вікні та масштабувати (якщо це необхідно).

Оновлення браузера для більш комфортного інтернет-серфінгу

Прошивка 6.1 робить браузер пристрою ще більш зручним і простим у використанні. Тепер читачі можуть встановлювати home page, що дозволить автоматично завантажувати потрібну сторінку, не втрачаючи часу на введення її адреси. Також на користувачів чекає реорганізований список налаштувань в браузері.

Завантажте нову версію прошивки 6.1 на свій PocketBook Touch HD 3, та насолоджуйтеся новими можливостями улюбленого рідера!

Повернутися
Aa HD