Відео: PocketBook і E Ink про кольоровий ePaper і новий 7,8-дюймовий 740 Color

19 лютого 2021 р.

Дивіться наше нове відео, в якому PocketBook і E Ink відповідають на запитання про технологію кольорового ePaper і про новий довгоочікуваний кольоровий рідер з 7,8-дюймовим екраном E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™).

PocketBook 740 Color – це ще один великий крок у розвитку електронного читання в кольорі. Історія кольорових пристроїв PocketBook почалася ще у 2013 році, коли був представлений унікальний PocketBook Color Lux з екраном E Ink Triton ™. Потім, 7 років потому, у 2020 році, PocketBook першим в Європі випустив 6-дюймовий рідер PocketBook Color з екраном E Ink Kaleido™. Натхненний успіхом цієї моделі, на початку 2021 року PocketBook представив 740 Color – перший кольоровий рідер з великим 7,8-дюймовим екраном, створений на основі оновленої технології E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™).

У спільному відео PocketBook і E Ink, представники компаній діляться секретами нового продукту, розповідають про розвиток кольорових екранів E Ink і відповідають на запитання відомого блогу про електронне читання Good e-Reader.

Повернутися
Aa HD