Рекламний блокбастер від PocketBook: новий сезон уже вийшов і готовий вражати!

1 листопада 2021 р.

Зустрічайте цієї осені на YouTube: найочікуваніша прем'єра року від PocketBook – нові 4 епізоди рекламного серіалу “Inside your PocketBook”, що стирає кордони між світами. Ще більше пригод, фантастичних історій та запаморочливих сюжетів. Але будьте обережними: ніколи не знаєш, куди заведе нова книжкова сторінка!

Кожна гарна ідея заслуговує на продовження. Тому через рік після прем'єри перших чотирьох серій, PocketBook щасливий представити другий сезон рекламного серіалу про дивовижні світи, що ховаються за кожною книжковою обкладинкою.

Нові бренд-відео є частиною масштабної кампанії від PocketBook, спрямованої на популяризацію читання у YouTube та соціальних мережах. Усі ролики об'єднані одним слоганом та однією ідеєю. “Inside your PocketBook” – це тисячі дивовижних світів та героїв, які чекають на нас у рідері PocketBook.

У першому сезоні ми рятувалися від лиходіїв разом із суперагентом та його несподіваною напарницею, розважалися на вишуканому балу, вчилися літати на мітлі та пробиралися у лігво казкового монстра.

Але другий сезон вразить вас ще більшою різноманітністю і дивовижними пригодами. Тож влаштовуйтеся зручніше і приготуйтеся насолоджуватися кожною з нових чотирьох серій:

Student's Horror

Темні коридори та звивисті сходи похмурого вікторіанського особняка ховають у собі багато таємниць. Тому коли ми побачимо налякану дівчину, що біжить від невідомої небезпеки, нам краще поквапитися і рушити за нею. Хоча хто сказав, що за замкненими дверима ми будемо в цілковитій безпеці?

Epic Bath Fantasy

Якщо навіть відважні ельф і гном тихо крадуться лісом, значить десь поруч причаїлося щось моторошне! Вирушайте на небезпечне завдання разом із головною героїнею та її командою фентезійних персонажів, і нехай прибуде з вами сила сокири, лука та щітки для ванної!

Sunbed Western

Дикий Захід – це точно не місце для легкодухів, адже всі ми знаємо, як там звикли вирішувати конфлікти. Тому коли гра в карти закінчується не найкращим чином, нам із головним героєм потрібно демонструвати блискавичну реакцію. Залишається тільки сподіватися, що в його зброї буде достатньо набоїв. Або крему від засмаги…

Chic Knight

Ласкаво просимо до посвяти в лицарі. Кожен середньовічний воїн готовий пожертвувати будь-чим заради такої честі. Чим завгодно крім власної зачіски! Не вірите, що гарна укладка може виявитися важливішою за короля? Перегляньте відео до кінця, і, можливо, ви займете бік нашого лицаря-модника!

Дивіться другий сезон захопливого рекламного серіалу від PocketBook, переглядайте не менш веселі серії першого сезону та не забудьте насолодитися хітом YouTube, з якого все починалося! Мова про рекламний ролик у форматі 360o із Шерлоком, Дракулою та Сніговою королевою, що набрав понад 15 мільйонів переглядів.

Дивовижні світи вже чекають на вас у PocketBook! Просто перегорніть сторінку

Повернутися
Aa HD