PocketBook на CEE 2019: нові рідери та віртуальний екшн з Шерлоком

16 квітня 2019 р.

На виставці CEE 2019, яка відбувалась у Києві з 12 по 14 квітня, PocketBook представив нещодавно анонсовані в Україні рідери, серед яких – надлегкий PocketBook Touch HD 3. Також гості стенду могли приміряти VR окуляри та зануритись у справжню пригоду в форматі 360о від PocketBook.

PocketBook відмінною можливістю поспілкуватися з користувачами і ще раз презентувати актуальні моделі: PocketBook Touch Lux 4, PocketBook Touch HD 3, PocketBook InkPad 3.

- PocketBook Touch HD 3 – надлегкий рідер оснащений мультисенсорним HD екраном E Ink Carta ™, інтелектуальним підсвічуванням SMARTlight, захистом від води на основі нано-технології HZO Protection ™.

- PocketBook Touch Lux 4 – флагманська модель з сенсорним HD екраном E Ink Carta ™ та підсвічуванням.

- PocketBook InkPad 3 – рідер, оснащений HD дисплеєм останнього покоління E Ink Carta™ з діагоналлю 7,8 дюйма, та технологією SMARTlight.

Крім того, гості стенду мали можливість зануритися в книжкову віртуальну реальність, подивившись у VR окулярах новий ролик від PocketBook в форматі 360о, щоб разом з Шерлоком Холмсом битися проти Дракули, Вершника без голови, Снігової Королеви та інших книжкових лиходіїв.

Повернутися
Aa HD