Новий PocketBook 606 – простота й легкість завжди в тренді

8 липня 2020 р.

PocketBook представляє новий рідер початкового рівня – PocketBook 606 з 6-дюймовим HD екраном останнього покоління E Ink Carta ™ та рекордно низькою вагою, лише 145 г. Простий у використанні й доступний рідер, має всі переваги технології E Ink та ідеально пасує читачам, які цінують зручність і комфорт.

Більше ніж книга

Чого ми очікуємо від гарної книги? Вона повинна завжди бути під рукою, щоб в будь-який момент перенести нас у свій захопливий світ. PocketBook 606 – простий у використанні та безпечний для очей, як і звичайна паперова книга, але водночас він дозволяє зберігати в кишені тисячі цікавих історій. Рідер оснащений 6-дюймовим HD екраном E Ink Carta ™, з контрастністю, яка не поступається друкованій сторінці. До того ж, завдяки технології електронного чорнила, з пристрою комфортно читати навіть на яскравому сонці: відблиски не зіпсують задоволення від чудової книги.

Привабливий дизайн, вражаюча легкість

Реалізований в новому продуктовому дизайні, PocketBook 606 виглядає лаконічно та стильно. Ергономічні кнопки дозволяють легко управляти пристроєм і гортати сторінки однією рукою. Вага рідера становить лише 145 г, а габарити - 161,3 × 108 × 8 мм. Де б ви не збирались носити PocketBook 606 – в дамській сумочці, кишені піджака або шкільному рюкзаку – рідер справді зручно завжди тримати під рукою. PocketBook 606 здатен зберігати цифрову бібліотеку в декілька тисяч книг, але водночас він легше і тонше звичайного блокнота.

Забудьте про постійну підзарядку й конвертацію файлів

PocketBook 606 підтримує 16 найпоширеніших книжкових і 4 графічні формати, що суттєво спрощує життя читачам. Пристрій здатен відобразити абсолютну більшість книг, що заощадить час користувачів, витрачений на конвертацію файлів. Рідер також позбавить читача від турбот про регулярну підзарядку. PocketBook 606 може працювати на одному заряді акумулятора понад місяць, що робить його відмінним компаньйоном під час подорожей.

Ідеальне місце для вашої бібліотеки

Об'єм вбудованої пам'яті становить 8 ГБ, що дозволяє зберігати в рідері декілька тисяч книг. До того ж, пристрій оснащений слотом для карти пам'яті (до 32 ГБ), що дозволить розширити віртуальну бібліотеку до понад 15 тисяч електронних книг, в залежності від формату і якості кожного завантаженого файлу.

PocketBook 606 – ідеальна легкість і комфорт читання

Повернутися
Aa HD