PocketBook InkPad X Pro: великий 10,3-дюймовий екран для нотування та читання

9 серпня 2023 р.

PocketBook з радістю анонсує довгоочікуваний електронний блокнот і рідер PocketBook InkPad X Pro. Найновіший електронний записник на базі Android™ має великий 10,3-дюймовий екран E Ink Mobius™, підтримує рукописне введення та продається у комплекті зі стилусом Wacom. Пристрій також підтримує аудіоформати, має Bluetooth® і адаптивне підсвічування SMARTlight.

Читайте, навчайтеся та працюйте ефективніше з функцією рукописного введення

PocketBook InkPad X Pro виводить взаємодію з цифровим контентом на новий рівень! За допомогою стилуса Wacom, користувачі можуть робити надзвичайно точні рукописні нотатки безпосередньо під час читання книги або в окремому застосунку. Більше не потрібно витрачати зайвий час, щоб зробити помітку в тексті чи записати цікаву ідею – просто візьміть стилус і зручно все записуйте, не відриваючись від читання.

Функція рукописного введення - справжня знахідка для активних читачів, студентів і всіх, хто працює з текстами. З InkPad X Pro ви суттєво підвищите свою продуктивність, оскільки нотатки можна робити швидше й ефективніше, ніж друкувати на клавіатурі чи писати в паперовому блокноті.

Великий і безпечний екран для ідеального читання

PocketBook InkPad X Pro оснащений 10,3-дюймовим екраном E Ink Mobius™ з роздільною здатністю 1404 × 1872 і 227 PPI. Такий великий і абсолютно безпечний для очей дисплей забезпечує безпрецедентний комфорт для читання будь-якого контенту: звичайної художньої та науково-популярної літератури, професійної та бізнес літератури, підручників і періодичних видань. Користувачі можуть легко регулювати розмір тексту відповідно до своїх потреб: 10,3-дюймовий екран здатен відображати значну кількість тексту, навіть якщо розмір шрифту збільшено. Завдяки технології E Ink, екран електронного блокнота і рідера є приємним для очей і не відблискує на сонці, щоб насолоджуватися осмисленим і безпечним читанням будь-де і будь-коли.

Електронний блокнот і рідер на базі Android™

PocketBook InkPad X Pro працює на платформі Android™, щоб надати користувачам додаткову свободу використання застосунків від сторонніх розробників. Відтепер користувачі можуть встановлювати на пристрій різноманітні мобільні застосунки для читання та рукописного введення, що дозволить їм максимально пристосувати роботу з пристроєм до власних потреб.

Насолоджуйтесь аудіокнигами та музикою

Використовуйте пристрій не лише для записів і читання, але і для прослуховування аудіокниг! Насолоджуйтесь будь-якими аудіофайлами у форматах MP3 і WAV, під’єднавши електронний блокнот до бездротових навушників або колонок через Bluetooth.

Додатковий комфорт читання зі SMARTlight

Функція SMARTlight забезпечує безпечне для зору читання за будь-якого освітлення. З адаптивним підсвічуванням користувачі можуть регулювати яскравість і колірну температуру екрана, вибираючи між теплими чи прохолодними тонами, для максимального комфорту читання.

Інші вражаючі можливості та функції PocketBook InkPad X Pro:

  • Чотириядерний процесор і 2 ГБ оперативної пам'яті для комфортного читання та роботи;
  • 32 ГБ вбудованої пам'яті: достатньо місця для великої бібліотеки, всіх нотаток і записів;
  • Підтримка 17 книжкових і графічних форматів: AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG;
  • Пристрій працює на ОС Android 8.1;
  • Bluetooth, Wi-Fi та роз’єм USB Type-C;
  • У комплект входить стилус Wacom і захисний чохол з функцією сну.

PocketBook InkPad X Pro – великий електронний блокнот і рідер для роботи та задоволення!

Повернутися
Aa HD